z-line-voscilnica-2021.jpg
portfolio/id19/z-line-voscilnica-2021-mobile.jpg

Zabavna novoletna voščilnica Z-LINE 2021

Pripravili smo edinstveno 2D animirano voščilnico za božič in novo leto, ki je bila rezultat naše kreativnosti in trdega dela.

Vse se je začelo z osnovno idejo, ki smo jo skupaj izpopolnili in preoblikovali v pravi scenarij. Nato smo se podali v svet grafičnega oblikovanja in ustvarili vse potrebne vizualne materiale. Vsak detajl je bil premišljeno oblikovan, da bi ujel duh prazničnega obdobja in hkrati odseval identiteto Z-LINE Automotive.

Ampak to ni bil še konec! S programom After Effects smo začeli sestavljati celotno animacijo. Naši animatorji so poskrbeli, da so se elementi premikali in oživeli na zaslonu, s čimer smo gledalcem pričarali prav posebno doživetje. Sledili so vizualni efekti, ki so dodali čaroben pridih, in zvoki, ki so podkrepili vzdušje praznovanja.

In kaj bi bila animacija brez skrbno izbranih zvokov in glasbe? Tudi to smo dodali z ljubeznijo in skrbjo, da bi zagotovili, da bo vsak trenutek videa poudaril praznično vzdušje.

Ko smo vse skupaj sestavili in urejali, smo izvozili končni izdelek v želenem formatu. A naša zgodba se tukaj še ne konča! Pripravili smo tudi dizajn in predlogo za preprosto deljenje videa preko elektronske pošte, tako da je bilo širjenje praznične radosti enostavno kot še nikoli.

Sodelovanje z Z-LINE Automotive je prineslo nepozabno animirano doživetje, ki je za vedno zaznamovalo praznično obdobje leta 2020. Skupaj smo ustvarili čarobno voščilnico, ki je združila inovacijo, sodelovanje in praznično veselje v en sam video.Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej