benton-webpage.jpg
portfolio/id8/benton-webpage-mobile.jpg

Harmonija tona in oblikovanja: sijaj Benton d.o.o na spletu

Svet klavirjev in pianov je svet odtenkov in not, kjer se glasba prepleta z estetiko. V tem čarobnem svetu se nahaja tudi podjetje Benton d.o.o, strokovnjaki v prodaji in servisiranju klavirjev ter pianov. Vendar so spoznali, da tudi spletna podoba potrebuje popolno harmonijo, da se zlije z njihovim glasbenim poslanstvom. Tako je zaživel redizajn njihove spletne strani.

Podjetje Benton d.o.o se je obrnilo na nas z željo, da vzbudimo njihovo trenutno spletno stran iz zimskega spanja in ji vdihnemo svežo, moderno ter prestižno noto. S skupnim zagonom smo se lotili preoblikovanja, ustvarjali moderno in unikatno spletno izkušnjo, ki bo odmevala kot popolna harmonija.

Osnovni dizajn smo kovali na živi različici spletne strani, kjer je vsak klik in premik prinašal novo noto oblikovanja. To nam je omogočilo hitro in agilno delo, kjer so se naše ideje prelivale v izjemno doživetje za vsakega obiskovalca.

V našem prizadevanju za popolnost smo skupaj s podjetjem pripravili in uredili bogat nabor slikovnega materiala. Vsaka slika je bila kot nota v simfoniji, ki je pomagala graditi edinstveno vizualno zgodbo podjetja. Vsak detajl je bil premišljeno postavljen, da bi podaljšal notranjo harmonijo podjetja v zunanji svet spletne prisotnosti.

Ko se je končno postavila nova struktura spletne strani, smo se prepustili občudovanju. Vsak element je bil na svojem mestu, kot ključna nota v popolni simfoniji. Ta moderna, unikatna in prestižna spletna stran je postala glasbena oda Benton d.o.o, ki odseva njihovo strast do glasbe in oblikovanja.

Vzpostavili smo spletni oder, na katerem Benton d.o.o zdaj izvaja svojo vizijo, spretnost in strast. Ta prenovljena spletna izkušnja je melodija, ki priteguje pozornost, oblikovanje, ki navdihuje, in povezava, ki združuje. Splet je postal prizorišče za popolno harmonijo med zvokom in estetiko.

Spletna stran: www.benton.si

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej