azulboards-webpage.jpg
portfolio/id10/azulboards-webpage-mobile.jpg

Navigiranje valov: AZULboards

Podjetje Urban lagoja s.p. je zaigralo skladbo valov in ustvarjalnosti z izdelavo sup desk, a ni se ustavilo tam. Za svojo drugo blagovno znamko, AZULboards, so ustvarili val unikatne spletne strani, ki odraža njihovo strast do vodnih avantur in estetske izpopolnjenosti.

Iz temnih globin tehničnih kod je zasijal osnovni dizajn, ki so ga oblikovali v html formatu. Ta koncept je bil kot začetni udarec vala, ki pa se je hitro razširil in prerasel v celotno spletno izkušnjo. S potrjenim dizajnom in konceptom smo se potopili še globlje, saj smo ga implementirali v sistem CMS, ki je kot digitalna plaža, kjer se ustvarjalnost prepleta z uporabnostjo.

Uporabniki se lahko z lahkoto potopijo v svet AZULboards preko povpraševanj, ki jih pošljejo kar na e-naslov. In ker slike pogosto povedo več kot tisoč besed, so poskrbeli za vizualni popotnik s 3D renderji in prilagojenimi slikovnimi materiali. Ti slike so kot valovi, ki se lomijo na obali, odražajo estetiko blagovne znamke.

Da bi zagotovili, da je vsak val digitalne izkušnje na pravem mestu, smo ustvarili tudi unikatno SEO optimizirano copyright vsebino. Besede so postale njihova orodja, s katerimi se dvigajo na vrhove iskalnikov in se povezujejo z ljubitelji vodnih avantur.

AZULboards ni le spletna stran, temveč portal v svet izpopolnjenih sup desk, ki jih poganja strast do valov in ustvarjalnosti. Vsaka stran je kot nov val, ki vabi obiskovalce, da se potopijo v svet neskončnih vodnih možnosti.

Spletna stran: www.azulboards.si

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej