Pravila uporabe

Vse kar je potrebno vedeti

Pravila uporabe spletne strani

Dobrodošli na naši spletni strani. Preden začnete uporabljati naše storitve, vas prosimo, da se seznanite s spodaj navedenimi pravili. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z naslednjimi pogoji:

  • Spoštovanje pravic intelektualne lastnine: Vsebina te spletne strani, vključno z besedilom, slikami, grafiko, logotipi in programsko opremo, je zaščitena z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Prepovedano je reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati vsebino brez izrecnega dovoljenja.
  • Omejitev odgovornosti: Spletna stran je namenjena zagotavljanju informacij in storitev v dobroverni in natančni meri. Vendar ne prevzemamo odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti v vsebini. Uporaba informacij je na lastno odgovornost.
  • Uporaba osebnih podatkov: Vaša zasebnost je pomembna. Zbiranje, uporaba in shranjevanje osebnih podatkov poteka v skladu z našo politiko zasebnosti. S posredovanjem osebnih podatkov na tej spletni strani soglašate z našo politiko zasebnosti.
  • Uporabniško vedenje: Prepovedana je uporaba spletne strani za nezakonite ali škodljive namene. Prav tako se vzdržujte vseh dejavnosti, ki bi lahko motile delovanje strani ali povzročile neprijetnosti drugim uporabnikom.
  • Povezave na druge strani: Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do tretjih strani. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino ali prakse teh strani. Ob kliku na povezave zapustite našo spletno stran in se zavedate, da veljajo pravila in pogoji teh tretjih strani.
  • Spremembe pravil: Pridružujemo si pravico do spreminjanja teh pravil brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo začele veljati takoj po objavi na spletni strani. Redno preverjajte pravila za morebitne spremembe.

Z uporabo te spletne strani se strinjate s temi pravili. Če se ne strinjate z njimi, vas prosimo, da ne uporabljate te spletne strani.

Za dodatne informacije ali vprašanja nas lahko kontaktirate preko naših kontaktnih informacij.

Hvala, ker ste obiskali našo spletno stran!


Pravila so lahko seveda prilagojena glede na vaše potrebe in dejavnost spletne strani. Vsekakor priporočam, da jih pregleda pravnik ali pravna služba, da se prepričate, da ustrezajo veljavnim zakonom in regulativam ter specifičnim zahtevam vaše spletne strani.

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej