avtoelektrika-horvat-webpage.jpg
portfolio/id5/avtoelektrika-horvat-webpage-mobile.jpg

Spletna stran Avtoelektrika Horvat

Za podjetje Avtoelektrika Horvat smo ustvarili povsem novo in unikatno spletno stran, ki odraža inovativnost in kreativnost. Naša pot se je začela z razvojem osupljivega koncepta prve strani in izjemno intuitivnega menija, ki omogoča preprosto navigacijo po spletni strani. Z vizionarskim pristopom smo oblikovali osnovno podobo prve strani in ključnih podstrani v orodju Adobe XD, kjer je vsak element zasijal v svoji izjemni svetlobi.

Izbrani dizajn smo prilagodili in pripravili za oblikovanje, kar je omogočilo, da se vsak piksel popolnoma prilagaja celotnemu videzu strani. Iz te izjemne oblikovne zasnove smo ročno ustvarili HTML predlogo, vključno z vsakim elementom in podstranjo za vsako kategorijo. HTML predlogo smo implementirali v CMS (Content Management System), ki omogoča podjetju enostavno urejanje vsebine in ažuriranje informacij. Naša ekipa je ustvarila tudi originalno avtorsko vsebino, ki ne samo izstopa, temveč je tudi prilagojena za iskalnike, kar povečuje vidnost strani.

Celoten grafični material smo pripravili z natančnostjo in strastjo do estetike, medtem ko smo prostorom podjetja vdahnili življenje skozi fotografski objektiv. Te slike smo skrbno umestili na stran.

Naša pozornost do detajlov se je odražala tudi v pripravi kontaktnih obrazcev in opozoril glede piškotkov, ki zagotavljajo nemoteno interakcijo s stranko. Spletno stran smo izjemno optimizirali, saj smo kodo za celotno spletno stran razvili praktično od začetka, kar je privedlo do minimalističnega in hitrega nalaganja strani, kar izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Ta projekt odraža našo predanost umetnosti spletnega oblikovanja ter inovativni pristop, s katerim ustvarjamo prepoznavne digitalne izkušnje, ki bodo podjetju Avtoelektrika Horvat pomagale izstopati v svetu spletne prisotnosti.

Spletna stran: www.avtoelektrika-horvat.com

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej