drolctech-webpage.jpg
portfolio/id9/drolctech-webpage-mobile.jpg

Umetnost pametnih naprav: Drolctech spletno potovanje

V globinah tehnološkega sveta, kjer se stikata inovacija in natančnost, se nahaja podjetje Drolctech, mojster pametnih aparatov za nadzor uporabe delov za CNC stroje. Njihova zgodba ni le zgodba o strojništvu, temveč tudi zgodba o spletnem ustvarjanju – zgodba o preobrazbi njihovega digitalnega domovanja.

Drolctech je prišel k nam s ciljem, da s svojimi izdelki naredi vpliv, a začel je z željo po prenovi svoje spletne prisotnosti. Osnovni dizajn in koncept, pridobljeni iz kreativnega konstruiranja v html formatu, je bil le začetek njihovega popotovanja. Skupaj smo ga prilagodili, ga oblikovali in vpeljali v udobno obliko v sistemu CMS, ki jim omogoča preprosto urejanje vsebine.

Tako se je rodila unikatna spletna stran, ki nosi estetsko odmev tehnične izpopolnjenosti. Ta nov digitalni dom se je raztegnil v več jezikov, kar omogoča, da njihova vizija doseže širši občinstvo. Uporabniki so dobili možnost, da svoje povpraševanje pošljejo preprosto in hitro na e-naslov.

Na tej poti ni manjkalo niti estetskega dotika. Izdelke so fotografirali in slike so bile skrbno obdelane, da vizualno popeljejo obiskovalca v svet natančnosti in tehnološke vrhunske izvedbe. Poleg tega smo ustvarili številne grafične elemente, slike in animacije, ki dajejo strani življenje.

Da bi se zagotovila optimalna prisotnost, smo pripravili tudi unikatno vsebino, ki je ne le izstopajoča, temveč tudi SEO optimizirana. Tako so besede postale most med Drolctechom in tistimi, ki iščejo njihove izdelke.

In tudi na družbenih omrežjih se je zgodba nadaljevala. Uredili smo LinkedIn in Facebook profile podjetja, kjer se povezave med tehnologijo in estetiko nadaljujejo.

V tej digitalni dobi je Drolctech izstrelil svojo prisotnost do višjih višin. Njihova unikatna spletna stran je ne le odmev njihove izjemne tehnološke spretnosti, temveč tudi most, ki povezuje svet natančnosti s širšim občinstvom.

Spletna stran: www.drolctech.com

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej