eurofit-predstavitvetni-video.jpg
portfolio/id23/eurofit-predstavitvetni-video-mobile.jpg

Energija, navdih in fitnes v akciji

Pomislite na vikend, ko se je mesto Medvode prelevilo v epicenter energije, veselja ter fitnesa. To je bil EUROFIT FEST izkušnja – večdnevni fitnes dogodek, ki je navdušil številne obiskovalce. Če želite spoznati, kako je potekal ta nepozabni dogodek, ne spreglejte našega predstavitvenega videa.

Utrinki, ki vas bodo navdušili

V sodelovanju z ekipo FOTOKOM in Matejem Vranicem s.p. smo se odločili, da za vas ustvarimo nekaj posebnega. Načrtovali smo, snemali in ustvarjali, da bi vam prikazali vse, kar se je dogajalo na EUROFIT FEST-u. Naš namen je bil zajeti vsak trenutek, ki je naredil ta dogodek tako edinstven.

Dva Dneva Nabiti S Pozitivno Energijo

Dva dni smo preživeli v Medvodah, kjer se je dogajalo pravo čudo. Naša kamera je ujela številne navdihujoče trenutke – od dinamičnih fitnes rutin do nasmejanih obrazov obiskovalcev. V našem videu boste začutili utrip dogodka in raznolikost dejavnosti, ki so bile na voljo.

Ustvarjanje Magije V Montaži

Po zaključku snemanja smo se podali v montažo videa. Da bi videu dodali prav poseben čar, smo ustvarili animiran uvod, ki vas bo popeljal v svet fitnesa in veselja. Vsaka podrobnost je bila premišljeno izbrana, da bi poudarila pozitivno vzdušje dogodka.

Zvok, Barvna Korekcija in Posebni Učinki

Nismo se ustavili pri videu - poskrbeli smo tudi za zvok in zvočne efekte, ki vas bodo še bolj potegnili v dogajanje. Barvna korekcija je poskrbela za živahnost posnetkov, kar je ustvarilo pravo festivalsko vzdušje.Toda zgodba EUROFIT FEST-a se ni končala tukaj. Za potrebe promocije dogodka ustvarili več kratkih reklamnih videov, ki so zagotovo navdušili vse ljubitelje fitnesa.Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej