obnovazarometov.jpg
portfolio/id28/obnovazarometov-mobile.jpg

Ustvarjamo vizualno identiteto: logotip in spletna stran za SIGE d.o.o.


Spletna stran: www.obnovazarometov.si

Izdelava Logotipa za Podjetje SIGE d.o.o.Podjetju SIGE d.o.o. smo s strastjo in strokovnostjo oblikovali nov logotip za njihovo blagovno znamko Obnova žarometov. Naš cilj je bil ustvariti preprost, a hkrati vpadljiv logotip, ki odraža identiteto in vrednote podjetja.

Logotip smo skrbno zasnovali v obe obliki - vektorski in rasterski, zagotavljajoč tako prilagodljivost in jasnost na različnih medijih.


Spletna Stran za SIGE d.o.o.Naša ekipa je ustvarila osnoven koncept enostranske spletne strani, ki je odziven od začetka do konca. Izjemno smo se potrudili pri pripravi vsebine, ki temelji na slikovnem gradivu in letaku, tako da je uporabniška izkušnja enostavna in privlačna.

Spletno stran smo postavili v HTML, oblikovali z CSS, in prilagodili za optimalno delovanje na pametnih napravah. Skrbno smo vključili kodo za sledenje analitike, da podjetju omogočimo vpogled v obiskanost spletne strani.

Zavezani smo varovanju zasebnosti, zato smo vključili obvestilo o piškotkih, zagotavljajoč transparentnost in skladnost s predpisi.

Končno različico smo brez težav namestili na strežnik podjetja SIGE d.o.o. in v celotnem procesu izdelave smo naročnikom nudili strokovno podporo. Vaša vizija je naša prednostna naloga!

Onstran idej