instocknet-webpage.jpg
portfolio/id6/instocknet-webpage-mobile.jpg

Spletna stran Instocknet

Ko se prepletata inovacija in kreativnost, se rodijo priložnosti, kot je tista, ki smo jo oblikovali za podjetje Instocknet. Naša ekipa je ustvarila pristno unikatno spletno stran, ki ni le preplet besed in slik, temveč je prava digitalna pustolovščina.

Vse se je začelo z osnovnim dizajnom in konceptom, ki sta bila izčiščena v hipnotični ples barv in oblik, vse skupaj pa smo nato prenesli v živo, prek HTML formata. Tako smo zagotovili, da se vsak element strani zliva v popolno harmonijo, kot note v dovršeni simfoniji.

Sledila je transformacija koncepta v realnost, saj smo potrjen dizajn implementirali v nadvse prilagodljiv in močan CMS (Content Management System), ki podjetju omogoča samostojno urejanje vsebine. A to je bil le začetek. Začrtali smo pot, kjer se ustvarjalnost ne ustavlja le pri statičnih elementih.

Ustvarili smo paleto raznolikih elementov, kot so tabele, akordioni, seznami in odzivni "Call to Action" gumbi, ki so kot čarovnija v rokah uporabnika, saj ga spodbujajo, da samostojno raziskuje, preizkuša in se potaplja v bogastvo ponudbe podjetja. Skozi te interaktivne gradnike smo uporabnikom omogočili, da postanejo arhitekti svoje izkušnje.

Da bi naša stvaritev zasijala v vseh jezikih, smo spletno stran prevzeli in jo prevedli v več jezikov, saj je globalno razumevanje ključ do uspeha v digitalnem svetu.

Ampak naša zgodba se tu ne konča. Naredili smo korak naprej in ustvarili sistem, ki podjetju omogoča enostavno dodajanje novih izdelkov, hkrati pa uporabnikom omogoča, da preprosto pošljejo povpraševanje za določen izdelek, kar je kot most med podjetjem in strankami.

In še več. Za izbrane produkte smo ustvarili posebne pristajalne strani, ki omogočajo, da se vsak izdelek pokaže v svoji najboljši luči. Te strani so kot okenca v svet Instockneta, ki omogočajo globlji vpogled v vsak produkt.

Instocknet ni le spletna stran. Je živa, dinamična izkušnja, ki se razvija in raste, prilagajajoč se željam in potrebam podjetja ter njihovega občinstva. Skozi našo zgodbo o ustvarjanju te izkušnje smo postali arhitekti digitalne revolucije, kjer se inovacija sreča s tehnologijo.

www.instocknet.com

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej