reduxi-webpage.jpg
portfolio/id2/reduxi-webpage-mobile.jpg

Unikatna spletna stran Reduxi

Za podjetje Amibit d.o.o. in njihovo blagovno znamko Reduxi smo ustvarili edinstveno spletno platformo, ki odraža inovativnost ter kreativnost. Našo ustvarjalno pot smo začeli s snovanjem osupljivega koncepta za začetno stran in izjemno intuitivnega menija, ki omogoča brezhibno navigacijo po spletni strani. Z vizionarskim pristopom smo nato oblikovali osnovno podobo za začetno stran in ključne podstrani v orodju Adobe XD, kjer vsak element zasije v svoji izjemni svetlobi.

Izbrani dizajn smo prilagodili in pripravili za oblikovanje, kar je omogočilo, da se vsak piksel popolnoma uskladi z vizualnim podobam strani. Iz te izjemne oblikovne zasnove smo ročno ustvarili HTML predlogo, ki vključuje vsak element in podstran za vsako kategorijo. HTML predlogo smo vključili v napreden sistem upravljanja vsebin (CMS), ki omogoča podjetju enostavno urejanje vsebine ter ažuriranje informacij. Naša ekipa je ustvarila tudi izvirno avtorsko vsebino, ki ne le izstopa, temveč je tudi optimizirana za iskalnike, kar povečuje vidnost strani.

Celoten vizualni material smo natančno oblikovali s strastjo do estetike, pri čemer smo prostorom podjetja vdahnili življenje skozi objektiv fotografske kamere. Te fotografije smo premišljeno umestili na spletno stran, kjer so se uskladile z vsebino.

Naša natančna pozornost do detajlov se je prav tako odrazila pri oblikovanju kontaktnih obrazcev in pri pripravi opozoril o piškotkih, ki omogočajo nemoteno interakcijo s strankami. Hkrati smo spletno stran izjemno optimizirali, saj smo kodo za celotno spletno stran praktično razvili od začetka. To je privedlo do minimalističnega in hitrega nalaganja strani, s čimer smo izboljšali uporabniško izkušnjo.

Ta projekt odseva našo predanost umetnosti spletnega oblikovanja ter inovativnemu pristopu, s katerimi ustvarjamo prepoznavne digitalne izkušnje, ki bodo podjetju Amibit d.o.o. pomagale izstopati v digitalnem svetu.

Spletna stran: www.reduxi.eu

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej