radensko_polje.jpg
portfolio/id16/radensko_polje-mobile.jpg

Oživljanje nastanka Radenskega polja

V svetu ustvarjalnosti in animacije se pogosto odvijajo projekti, ki segajo onkraj površine. Eden takšnih je bil izdelava animiranega videa, ki je razkril zgodbo Nastanka Radenskega polja. V sodelovanju s priznanim podjetjem Sebastjan Kurmanšek s.p. smo se podali na pot raziskovanja, da bi pričarali izjemno vizualno doživetje.

Projekt je bil strukturiran v več ključnih faz, pri čemer je vsak partner prevzel določene naloge. Podjetje Sebastjan Kurmanšek s.p. je prevzelo odgovornost za pripravo osnovnega koncepta, pisanje vsebin ter grafično oblikovanje. Njihovo strokovno delo je postavilo temelje, na katerih smo gradili animirani svet.

Naša ekipa je prevzela vajeti ustvarjanja animacije. Grafični material, ki smo ga prejeli, smo natančno prilagodili za uporabo v programu After Effects. Vsak element, vsak tekst in podoba je zaživela skozi premišljene animacije, ki so se prepletale v čudovito in preprosto zgodbo o Nastanku Radenskega polja. Vizualni poudarki so omogočili gledalcem, da so se potopili v vsak trenutek te osupljive zgodbe.

Nismo pozabili na glasbeno dimenzijo. Glasbena spremljava je še dodatno pripomogla k vzpostavitvi pravega vzdušja in dopolnila vizualno doživetje. Končni izdelek je bil popolna harmonija animacije in zvoka, ki sta skupaj ustvarila neustavljivo privlačnost.

V zaključni fazi smo združili vsa prizadevanja in pripravili video za predajo. Tako je nastal animirani mojstrovini, ki v ospredje postavlja Nastanek Radenskega polja na edinstven način. Sodelovanje z odličnim timom podjetja Sebastjan Kurmanšek s.p. je bilo resnično navdihujoče. Skupaj smo ustvarili nekaj, kar bo še dolgo navduševalo in očaralo občinstvo.Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej