amanzii-webpage.jpg
portfolio/id3/amanzii-webpage-mobile.jpg

Unikatna spletna stran Amanzi

Za podjetje Amanzi smo ustvarili osvežujočo in povsem novo spletno izkušnjo, ki se ujema z njihovo strastjo do izdelave supov. Naša avantura se je začela z razvojem popolnoma sveže konceptualne prve strani in izjemno intuitivnega menija, ki omogoča nemoteno plovbo po valovih spletne strani. Z inovativnim pristopom smo oblikovali osnovno podobo za uvodno stran in temeljne podstrani v orodju Adobe XD.

Izbrani dizajn smo nato preoblikovali in pripravili za natančno obdelavo, da je vsak piksel plesal v harmoniji celotne spletne panorame. Iz tega izjemnega dizajna smo ročno izdelali HTML predlogo, ki je vključevala vse potrebne komponente in podstrani za vsako posamezno kategorijo. Za ustvarjanje še bolj čarobne uporabniške izkušnje smo se podali v ustvarjanje privlačnih odprtokodnih animacij za izbrane elemente in razvili kodo, ki je nadzorovala pojavljanje in izginjanje elementov iz zaslona.

Naša ekipa je s svojim izvirnim pristopom ustvarila tudi avtorsko vsebino, ki ne le izstopa, temveč je tudi strokovno optimizirana za iskalnike, dvigujoč val prepoznavnosti. Poleg tega smo izdelali celoten sistem za objavljanje novic, blogov in dogodkov, ki omogoča Amanziju, da svoje navdušenje deli z občinstvom. Skrb za estetiko smo potrdili z ustvarjanjem grafičnih materialov ter z življenjem, ki smo ga vnesli v prostore, materiale in motive podjetja skozi lečo fotografske kamere.

Naša natančnost se je odrazila tudi v pripravi kontaktnih obrazcev in opozoril o piškotkih, ki omogočajo brezskrbno komunikacijo s strankami. Hkrati smo spletno stran temeljito optimizirali, saj smo kodo praktično razvili od začetka. To je pripomoglo k hitremu in neobremenjujočemu nalaganju strani, ki ponuja izjemno uporabniško izkušnjo.

Ta projekt je odsev naše predanosti umetnosti spletnega oblikovanja in inovativnemu pristopu, s katerim ustvarjamo izjemne digitalne izkušnje, ki bodo podjetju Amanzi pomagale plavati med valovi digitalnega sveta.

Spletna stran: www.amanzi.si/

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej