z-line-video.jpg
portfolio/id14/z-line-video-mobile.jpg

Z-LINE Automotive corporate video

Vstopite v ozadje čarobnega sveta ustvarjanja predstavitvenega videa, ki je zarisal nasmeh na obrazu podjetja Z-LINE Automotive. Ta edinstven projekt je bil sestavljen iz številnih navdihujočih korakov, ki so skupaj ustvarili pravo mojstrovino.

Ko se je odpiralo platno možnosti, smo najprej oblikovali osupljiv koncept videa ter skrbno razporedili vsak košček zgodbe. Načrt smo izoblikovali za večdnevno snemanje, kar je omogočilo, da so se vsi elementi skladno prepletli in ustvarili neponovljiv vtis.

V prostorih v slikovitem Mariboru se je nato odvijal ples kamer, luči in kreativnosti. Štirje dni snemanja so bili kot urok, ko smo sodelovali z ekipo podjetja Z-LINE Automotive, da bi ujeli vsak trenutek, vsak odtenek in vsak utrip blagovne znamke.

Avtorska pravica je bila ključnega pomena, zato smo ustvarili popolnoma unikatno vsebino, ki smo jo vpeljali v video s pomočjo kodiranih podnapisov. Tako smo zagotovili, da je vsak trenutek nosil pristen pečat blagovne znamke.

In potem je nastopil čas montaže, ko so se vse sestavljanke zgodbe začele ujemati kot čudovit mozaik. Vmes smo vključili živahne animacije in učinke, ki so dodali dodatno dimenzijo videu ter blagovni znamki dali življenje na najvišji ravni.

Nič ne more primerjati moči zvoka, zato smo skrbno izbrali zvočne elemente, ki so poudarili vsak gib, vsak utrip in vsako sporočilo videa. Ta akustična čarobnost je gledalcem omogočila globlje potovanje v svet Z-LINE Automotive.

In ker je svet globalna vas, smo video lokalizirali v nemški jezik, da smo ga približali širši publiki. Izziv lokalizacije smo sprejeli z odprtim srcem, saj smo želeli, da se sporočilo blagovne znamke razširi v še večji svet.

Skupaj s podjetjem Z-LINE Automotive smo si utrli pot skozi izzive časovne omejitve in ustvarili nekaj, kar bo še dolgo odmevalo. Ta predstavitveni video je resnično oživil dušo blagovne znamke in jo popeljal na višjo raven.

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej