supstore-webshop.jpg
portfolio/id13/supstore-webshop-mobile.jpg

Oživljanje spletne trgovine: pot od redizajna do navdihujoče digitalne Izkušnje

Za podjetje Amanzi in njihovo navdihujočo blagovno znamko supstore.is smo zavihali rokave in izvedli osupljiv redizajn njihove obstoječe spletne trgovine, ki domuje na priljubljeni platformi Shopamine. Ta projekt je bil prepleten z izzivi in ustvarjalnostjo, saj smo se morali najprej poglobiti v globine platforme, raziskati njene skrite zaklade in spoznati vse, kar nam je omogočilo, da ustvarimo nepozabno izkušnjo.

Kot mojstri oblikovanja smo s svežim pristopom izdelali preprost, a moderen videz trgovine. Osvetlili smo prvo stran, dali svež veter glavi in nogi spletne strani ter ustvarili povsem nov koncept. Da bi optimizirali strukturo trgovine, smo se spopadli z izzivom preoblikovanja osnovnih kategorij in preimenovali izdelke, da bi se bolj povezali s SEO optimizacijo in izboljšali uporabniško izkušnjo.

Naša ekipa je ustvarila čarobne grafične elemente, od privlačnih ikon do natančno oblikovanih grafik in slik, ki so osvežili podobo trgovine. Ničesar nismo pustili naključju - izpopolnili smo celo izgled e-poštnih sporočil, ki jih prejmejo uporabniki ob registraciji in naročanju. A to ni bilo dovolj! Povezali smo spletno trgovino s sistemom Klaviyo za avtomatizirano pošiljanje marketingških sporočil, obenem pa uredili tudi prijavo na novice.

Skupaj smo se spopadli s številnimi izzivi in postavili novo podobo spletne trgovine Amanzi in supstore.is na novo raven. Ta projekt ni le izražal naših oblikovalskih veščin, temveč tudi našo strast do ustvarjanja izjemnih digitalnih doživetij, ki bodo pustila nepozaben pečat v svetu spletne trgovine.

Spletna stran: www.supstore.si

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej