movo-webpage.jpg
portfolio/id7/movo-webpage-mobile.jpg

Redizajn obstoječe spletne strani MOVO

Podjetje Movo d.o.o se je odločilo za preobrazbo svoje spletne prisotnosti, in rezultat tega je popolnoma nov svet, ki ga raziskujejo uporabniki. Naša ekipa je z navdušenjem vzela v roke izziv in ustvarila moderno in unikatno spletno stran, ki je pravi vizualni užitek.

V začetku smo oblikovali osnovni dizajn in koncept, ki smo ga sestavili v živahno harmonijo barv in oblik, nato pa ga prelili v html format. Tako je vsak delček strani dobil svoje mesto, kot koščki sestavljanke, ki se postavljajo v popoln vzorec.

Sledila je integracija potrjenega dizajna in koncepta v CMS (Content Management System), kar podjetju omogoča enostavno urejanje in osveževanje vsebine. A to ni bilo vse. Oblikovali smo sistem, ki omogoča objavljanje novic, kar podjetju omogoča, da ostaja povezano s svojim občinstvom in jih obvešča o aktualnih dogodkih.

In ker živimo v svetu, kjer različni jeziki povezujejo ljudi, smo spletno stran postavili v večih jezikih. To omogoča, da se Movo d.o.o. poveže z globalno občinstvom in doseže svoje sporočilo na najbolj učinkovit način.

Eden izmed najdragocenejših elementov je sistem, ki omogoča uporabnikom, da preprosto pošljejo povpraševanje preko e-pošte. To je kot odprt zavihek v komunikaciji, ki omogoča, da se stranke povežejo z Movo d.o.o. in delijo svoje potrebe.

V rezultatu je spletna stran Movo d.o.o. postala ne le spletna stran, temveč prava virtualna izkušnja. Je prostor, kjer se srečajo oblikovanje, tehnologija in uporabniška izkušnja, ustvarjajoč popolnoma novo dimenzijo komunikacije med podjetjem in občinstvom.

Spletna stran: https://movo.si

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej