cuttingedge-webpage.jpg
portfolio/id4/cuttingedge-webpage-mobile.jpg

Spletna stran Cutting Edge

Za podjetje Cutting Edge d.o.o., predhodno znano kot Z-LINE Automotive, smo izoblikovali povsem prenovljeno in unikatno spletno doživetje. Naša pot se je pričela z ustvarjanjem celovitega koncepta za prvo stran in izjemno učinkovite navigacije. Temu je sledilo oblikovanje osnovne podobe za začetno stran in osnovnih podstrani v programu Photoshop, kjer se je vsak detajl skrbno izoblikoval.

Izbrani dizajn smo nato dodatno izpopolnili in prilagodili za natančno oblikovanje, kar je omogočilo popolno prilagajanje vsakega elementa v okviru celotne spletne strani. Iz končnega dizajna smo ročno ustvarili HTML predlogo, ki je vključevala vse potrebne elemente in podstrani za vsako posamezno kategorijo. Poleg tega smo za spletno stran oblikovali tudi privlačne odprtokodne animacije za izbrane elemente ter razvili kodo, ki je vplivala na prikazovanje elementov ob njihovem pojavljanju ali izginjanju iz ekrana, kar je prispevalo k dinamični uporabniški izkušnji.

Naša ekipa je skrbno ustvarila tudi avtorsko vsebino, ki ne le izstopa, temveč je strokovno optimizirana za iskalnike, kar pripomore k boljši vidnosti strani. Poleg tega smo s strastjo do estetike pripravili celoten grafični material. Fotografirali smo prostore, materiale in skrbno pripravili slike za spletno stran - to je bilo še posebej pomembno, saj podjetje prej ni imelo praktično nobenih uporabnih materialov.

Iz osnovne HTML predloge smo razvili napredno predlogo za upravljanje vsebin (CMS), ki omogoča podjetju enostavno urejanje in posodabljanje vsebine. Prav tako smo pripravili vse kontaktne obrazce. Spletno stran smo prilagodili več tujim jezikom, kar omogoča lokalno prilagojenost in dostopnost občinstvu iz različnih koncev sveta. Spletna stran je prilagojena pametnim napravam.

Ta projekt odraža našo zavezanost kreativnemu oblikovanju in inovativnim pristopom, ki se odražajo v vrhunski digitalni izkušnji. S to edinstveno spletno prisotnostjo bomo podjetju Cutting Edge d.o.o. omogočili izstopanje v svetu spletnih strani.

Spletna stran: https://www.cuttingedge.si/

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej