reduxi-app.jpg
portfolio/id27/reduxi-app-mobile.jpg

Intuitiven dizajn za dobro uporabniško izkušnjo z Reduxi spletno aplikacijo


Spletna stran: https://app.reduxi.eu

Za podjetje Amibit in njihovo blagovno znamko Reduxi smo ustvarili osnovni koncept in oblikovali celotno mobilno aplikacijo ter vse potrebne elemente za predstavitev njihovega izdelka. Vse to smo izvedli z uporabo Adobe XD programa, kjer smo naredili vse elemente interaktivne, kar je naredilo predstavitev izjemno zanimivo in privlačno.

S pomočjo interaktivnih elementov so lahko naročnikom in potencialnim kupcem enostavno predstavili, kako mobilna aplikacija deluje in kaj vsebuje. Ta pristop je olajšal razumevanje osnovne ideje mobilne aplikacije in povečal zanimanje za njihov izdelek.

Po izdelavi osnovnega dizajna mobilne aplikacije smo ga predali programerjem, da so lahko nadaljevali z razvoje. Vizualni elementi, ki smo jih oblikovali, so bili ključni za dosledno in privlačno podobo celotnega izdelka Reduxi.

Ponosni smo, da smo oblikovanje aplikacije prenesli tudi na namizno različico spletne aplikacije, kar je omogočilo uporabnikom dostop do Reduxi. Naš prispevek pri oblikovanju koncepta in dizajna je pomembno prispeval k uspehu tega projekta za podjetje Amibit in njihovo blagovno znamko Reduxi, s čimer smo prispevali k preoblikovanju ideje v funkcionalno in privlačno mobilno aplikacijo ter spletno aplikacijo za njihov izdelek.

Predogled: mobilna aplikacija

Onstran idej