klimatiziran-avto-poslikava.jpg
portfolio/id17/klimatiziran-avto-poslikava-mobile.jpg

Nevsakdanja eleganca: avtomobilsko umetniško platno za Klimatiziran d.o.o.

Za podjetje Klimatiziran d.o.o. smo popeljali običajen avtomobil v svet umetnosti na kolesih. Naša naloga je bila ustvariti nekaj več kot le poslikavo – želeli smo stvoriti pravo mobilno mojstrovino. S svojim inovativnim pristopom smo oblikovali dizajn, ki je kot nežen šepet barv, ki se prelivajo čez avtomobilovo površino.

Naša filozofija je bila jasna: dizajn naj bo vpadljiv, a hkrati diskreten, kot skrivnost, ki jo odkrijete šele na bližnjem srečanju. Avto ne sme kričati reklame, temveč naj subtilno pove svojo zgodbo. Z nevsiljivim odtenkom drznosti smo ustvarili občutek, kot da barva avtomobila zlahka odplava v vetru, kar daje občutek dinamike in gibanja, tudi ko je parkiran.

Naša umetniška dela niso omejena le na koncept. Pripravili smo datoteke, ki so bile pripravljene za tisk in izrezovanje v natančnem razmerju 1:1, tako da je naša vizija zaživela na avtomobilski koži brezhibno. Rezultat je avtomobil, ki ni le prevozno sredstvo, temveč prava galerija na štirih kolesih, ki izraža identiteto podjetja na edinstven in izviren način.

Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej