vidavi-animacija.jpg
portfolio/id15/vidavi-animacija-mobile.jpg

Animirana voščilnica: Vidavi d.o.o. prinaša praznično vzdušje

Za podjetje Vidavi d.o.o, ki je specializirano za prevoze zabojnikov in mednarodno logistiko, smo ustvarili pravo novoletno čarobnost v obliki animirane voščilnice. Pričarali smo trenutke čarobnosti, ki jih lahko delijo s svojimi poslovnimi partnerji.

Naša ustvarjalna pot se je pričela z izoblikovanjem temeljne ideje za animiran video, ki bo prinesel pravo novoletno vzdušje. Skozi skrbno načrtovan scenarij smo zgradili zgodbo, ki se prepleta s duhom prazničnega obdobja in obenem izpostavlja vrednote podjetja Vidavi.

Vse vizualne komponente, ki so ustvarjene z namenom, da pričarajo praznično vzdušje, so bile skrbno oblikovane. Vsak detajl je bil premišljeno ustvarjen, da se popolnoma zlije z animacijo in nadaljnjimi elementi. Uporabili smo profesionalni program After Effects, kjer smo oživili vsak element, da bi ustvarili privlačno in dinamično animacijo.

Vključili smo tudi vizualne efekte, ki dodajo animaciji globino in živahnost. Z zvoki in glasbo smo dodali pravo vzdušje, ki gledalca popelje v svet praznične radosti in skupnih trenutkov.

Končen rezultat je bil izvožen v visokokakovostnem formatu, tako da je bil pripravljen za predstavitev in deljenje s svetom. Poleg tega smo poskrbeli tudi za oblikovanje predloge, ki omogoča enostavno deljenje animacije preko elektronske pošte, tako da so lahko voščilo delili s svojimi strankami in poslovnimi partnerji.

V tem kratkem časovnem okviru smo uspeli ustvariti animirano voščilnico, ki ne samo prinaša novoletno veselje, temveč tudi odraža profesionalnost in strokovnost podjetja Vidavi d.o.o..Spletna stran je v izdelavi. Hvala za razumevanje.
Onstran idej